Fakta om Honeywell

I Norge er Honeywell representert innenfor området Automation and Control Solutions. I tillegg til de lokale aktiviteter befinner konsernets globale "Center of Excellence Oil & Gas, Production Control Center" seg i Norge. I 2005 ble Honeywell Life Safety (tidligere Eltek Fire & Safety) på Lierstranda en del av Honeywellkonsernet.

www.honeywell.no

Fakta om Defa

DEFA Group - et 100% norskeid industri konsern. DEFA har produksjonsanlegg på Nesbyen i Norge, i Glumslöv i Sverige og i Wuxi i Kina. I disse fabrikkanleggene utvikles og produseres DEFA's velkjente produkter innen såvel bilvarmesystemer, sikkerhetprodukter som belysningsarmaturer. Med over 80% eksportandel selges DEFAs produkter gjennom strategiske samarbeidspartnere til en rekke land over hele verden.

www.defalighting.no

Fakta om Micro Matic

Micro Matic Norge AS ble etablert i 1969. Micro Matic har hovedkontor på Hvalstad i Asker kommune, og distriktskontorer i Bodø, Bergen, Molde og Haugesund. Selskapet er norskeid, og har 39 ansatte. Micro Matic importerer og markedsfører komponenter og systemer for styring og kontroll av tekniske installasjoner, i segmentene elektro og vvs.

www.micromatic.no

Fakta om Autronica

Autronica Fire and Security AS er et internasjonalt selskap, med hovedkontor i én av Norges største byer, Trondheim. Selskapet eies av United Technologies Corporation (UTC) og har mer enn 370 ansatte med erfaring fra utvikling, produksjon og markedsføring av brannsikkerhetsutstyr. Total omsetning er på ca. NOK 735 millioner.

www.autronicafire.no

Fakta om Thermo-Floor

Thermo-Floor har lager og hovedkontor på Gjøvik i Oppland fylke. Firmaet ble etablert sommeren 1992. Våre leverandører er blandt de fremste innenfor sine satsingsområder. Dette sikrer at vi kan oppfylle vår målsetting om å være ledende innenfor våre egne satsingsområder. Vi markedsfører og selger produkter fra flere ulike fabrikanter. Hovedsegmentet er elektrisk gulvvarme som distribueres og monteres av installatrer rundt om i hele Norge. Thermo-Floor har et bredt spekter av gulvvarme produkter som dekker alle behov i markedet. Lang levetid og komfort for forbruker er en fellesbetegnelse for våre varmeprodukter.

www.thermo-floor.com

Fakta om Fagerhult

Fagerhult utvikler, produserer og markedsfører profesjonelle belysningssystem for offentlige utendørs- og innemiljøer som kontorer, skoler, industrier og sykehus mm. Fagerhult er også markedsleder i Norden på forsyningsenheter, herunder sykeromskanaler, intensivkanaler og forsyningssøyler til helsesektoren. Virksomheten drives med løpende fokus på design, funksjon, fleksibilitet og energibesparende løsninger.

www.fagerhult.no

Fakta om Teltronic

Teltronik har siden starten i 1984 etablert seg som en betydelig leverandør av telefonsystemer i markedet for små og mellomstore bedrifter over hele landet. Sammen med vårt forhandlerapparat har vi over tid bygget opp et nettverk med stor kompetanse som gir våre kunder en effektiv og hurtig hjelp dersom behovet oppstår.

www.teltronic.no

Fakta om Phono

Phono leverer:
Porttelefonsystemer med kun tale for 1—10,000 brukere.
Porttelefonsystemer med video og tale for 1—10,000 brukere.
Mulighet for å kombinere porttelefonsystemene med høykvalitets stereo bakgrunnsmusikk i flere rom, uten ekstra kabel.
ITV løsninger (også kombinert med porttelefon)
Sentrale uranlegg (hovedur—biur) med mulighet for GPS synkronisering av tid. Trådløse eller kablede systemer.
Phono leverer også spesial løsninger.

www.phono.no