Bolig og nærings installasjoner

Vi er en totalleverandør, med bred erfaring innen alle typer bolig og nærings installasjoner; lysutstyr, varmesystemer, varmepumper, ventilasjonssystemer og styringssystemer, bare for å nevne noen.

Installasjoner i boliger og leiligheter
Vi har gjennomført elektroinstallasjoner på mange bolig- og leilighetsprosjekter. Dette har gitt oss lang og bred erfaring både innen nybygg og rehabilitering. Våre fagfolk gir gode råd for at du som kunde skal velge riktige varmekilder og belysning i forhold til ditt behov.

Belysning
Riktig belysning er viktig både ute og inne. Vi hjelper deg å planlegge belysningen etter behov og funksjon. De fleste boliger kan enkelt redusere 15-20 % av el-forbruket uten at det går på bekostning av lyskvaliteten. Det handler om å ha riktig belysning på rett sted til enhver tid.

Varme
Det finnes mange ulike varmekilder å velge mellom. Vi kan tilby mange forskjellige løsninger for både gulvvarme og varmeovner. Ønsker du å installere varmepumpe, hjelper vi deg med å finne den løsningen som er best for ditt behov.

Sikringsskap
Vi anbefaler automatsikringer med innebygget jordfeilbryter. Dette kalles kombivern og sikrer hver kurs individuelt. Spør oss om tilbud!

Overspenningsvern
Vi har produkter og løsninger for alle typer bygg og installasjoner. Vi anbefaler beskyttelse av både el-installasjon, fintfølende elektronikk og tele-/datainstallasjoner.

Smarthusløsninger
Smarthus er en bolig som har installert styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og andre tekniske løsninger. Styringssystemet styres med et kontrollpanel eller bryter på veggen, fjernkontroll, eller via internett eller mobiltelefon. Våre fagfolk gir gode råd for at du som kunde skal velge riktige varmekilder og belysning i forhold til ditt behov.

Skoler og institusjoner
Vi har hatt mange installasjoner i ulike offentlige bygg. Installasjoner på flere skoler og institusjoner har gitt oss unik kompetanse på feltet. Vi leverer energieffektive bygg som blir styrt av EIB-løsninger. Vi har opparbeidet oss god erfaring med å samkjøre mot alle berørte faggrupper. Dørsystemer, brannvarslingssystemer, datasystemer, telesystemer, alarmsystemer, bare for å nevne noen. Smarthus og styringssystemer Veldig mange norske bygg har i dag et for høyt energiutslipp og kan spare miljøet og seg selv for mange kroner ved å investere i et energistyringssystem. Beregninger Enova har gjort viser at bedrifter vil spare 20-40 % av energiforbruket ved installasjon av energistyring. Smarthus er en bolig som har installert styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og andre tekniske løsninger. Styringssystemet styres med et kontrollpanel eller bryter på veggen, fjernkontroll, eller via internett eller mobiltelefon. Med noen få tastetrykk på internett eller mobiltelefonen kan du f.eks. varme opp hytta på forhånd eller styre all belysning og varme med en fjernkontroll. Det finnes både trådløsesystemer og systemer hvor signalene går via kabel. Trådløsesystemer gjør det enkelt å installere i eksisterende boliger. Høy kompetanse og lang erfaring med offentlige bygg og boliger med ulike typer styringssystemer, gjør at vi i Komplett Elektro Installasjon har opparbeidet oss spisskompetanse og kan jobbe mot alle typer styringssytemer. Vi har et tett og godt samarbeid med våre leverandører noe som er meget viktig for å kunne løse kundens ønsker raskt og effektivt.